Om os

Ejendomsvisioner udvider med ny udlejningsafdeling.

I oktober 2018 lancerer Ejendomsvisioner afdelingen Property Visions Rental, som skal bistå ved udlejningen af boliger i Storkøbenhavn. I spidsen for afdelingen står Nadja Schou-Kocher og Charlotte Rønne Krøigaard, som begge har 8 års erfaring inden for boligformidling og udlejning i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Med Property Visions Rental er vores mål at være den foretrukne partner til udlejning af eksklusive boliger i Storkøbenhavn. Vi ser frem til at tilbyde et professionelt samarbejde, baseret på et indgående kendskab til markedet, et omfattende netværk og stor respekt for vores kunder og deres hjem.

Udlejning af ens hjem er en tillidssag. Property Visions Rental lægger stor vægt på at have et tæt samarbejde med udlejer. Høj service, professionel rådgivning og løbende dialog er nogle af vores kerneværdier.

Vi har mange års erfaring og et stort netværk, og derved de rette værktøjer til at finde de bedste lejere. Mange af disse kommer via relocation agenterne og arbejder i danske og internationale virksomheder og på ambassaderne.

Vi udlejer både til virksomhederne og til private. Alle potentielle lejere bliver gennemgået og screenet inden en eventuel fremvisning af din bolig.

Kontakt os for en gratis og uforpligtende vurdering af din bolig

71 99 40 45
nsk@propertyvisions.dk

71 99 40 47
crk@propertyvisions.dk